ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: 10:00 - 18:00 | ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: +30 2114118932 | 6909855620

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: 10:00 - 18:00 | ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: +30 2114118932 | 6909855620

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

"ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ
ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ"

Η εταιρία ΟΝ LINE είναι μια από τις διακεκριμένες επιχειρήσεις στο χώρο της μόδας. Από τη στιγμή της ιδρύσεως της έθεσε ως πρωταρχικό σκοπό την παραγωγή μοντέρνων και ποιοτικών ειδών ενδύσεως. Η εταιρία ON LINE αποτελεί κάτι περισσότερο από έναν οίκο μόδας. Αποτελεί το σημείο συνάντησης της υψηλής αισθητικής με την ποιότητα, διαθέτοντας μια συνεχώς διευρυμένη αλυσίδα καταστημάτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα 10 καταστήματα στα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας δεν αποτελούν παρά το πρώτο βήμα στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων σε όλες τις εμπορικές περιοχές της Ελλάδας αλλά και εκτός αυτής. Το όνομα ON LINE είναι ήδη γνωστό σε ολόκληρη την Ελλάδα αφού επώνυμα καταστήματα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό, εμπιστεύονται την ποιότητα και το κομψό σχεδιασμό των προϊόντων μας.

Με ένα καθιερωμένο Brand name στην αγορά ρούχων, εγχώρια και ξένη, με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, η εταιρία αποσκοπεί στο να ικανοποιήσει το απαιτητικό κοινό της και να γίνει το σημείο αναφοράς της σύγχρονης γυναίκας. Οι συλλογές της εταιρείας περιλαμβάνουν sport/casual προτάσεις για τις καθημερινές ανάγκες, luxury/evening προτάσεις για τις πιο απαιτητικές στιγμές .Kαι οι δυο συλλογές έχουν ένα κοινό στοιχείο την έκφραση της θηλυκότητας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.